info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hediye çarkı anneler için dönecek

Tekira Alışveriş Merkezi"ni devraldıktan sonra sosyal etkinliklere ve kampanyalara ağırlık veren Corio, 8-10 Mayıs tarihleri arasında Annelere özel "Hediye Çarkı" uygulamasını başlatıyor.

Türkiye nin önde gelen markalarının da iştirak ettiği kampanyaya katılım için ziyaretçiler, 8-9-10 Mayıs tarihlerinde Tekirdağ Tekira AVM de aynı gün içerisinde yapacakları 50 TL ve üzeri alışverişlerin kaydını danışma masasından yaptırıp çarkı çevirmeye hak kazanacaklar. Her katılımcının sadece bir defa çevirme hakkına sahip olduğu Hediye Çarkı kampanyasında birbirinden ünlü markaların çok özel hediyeleri katılımcılara anında takdim edilecek. Tekirdağ Tekira AVM de üç günde toplam 1.200 hediye annelerin olacak.

Corio nun tüm AVM lerinde başlattığı ve duyurusuna destek verdiği kampanyaların gerek mağaza satışlarına gerekse ziyaretçi sayısındaki artışa önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Corio Türkiye CEO su Koray Özgül konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Corio olarak tüketicilerimize keyifli mekanlarda kaliteyi hesaplı fiyatlara alabilecekleri fırsatlar yaratma hedefimiz doğrultusunda bir adım olan Hediye Çarkı kampanyasını hayata geçiriyoruz. Bütün AVM lerimizde dönemsel olarak düzenlenecek bu kampanyada da en büyük işbirlikçilerimiz yine her zaman olduğu gibi mağaza sahipleridir. Düzenlediğimiz kampanyalarla bir taraftan AVM lerimizi canlı ve ilgi çekilir kılarak mağazalarımızın daha geniş kitlelere ulaşmalarına yardımcı oluyor diğer taraftan mümkün olduğunca farklı ürünü tüketicilerimize en hesaplı koşullarda sunmaya gayret ediyoruz. Anneler Günü ne özel olarak başlattığımız bu kampanya ile Tekirdağ Tekira AVM de üç günde toplam 1200 civarında hediye dağıtmayı ve bu özel günlerinde anneleri mutlu etmeyi amaçlıyoruz" dedi.