info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

HEMA’dan Örnek Davranış

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hema Endüstri A.Ş., eğitime yaptığı katkılara bir yenisini daha ekledi. Hema Endüstri son olarak, Eko-Okul olma adayı Sanayiciler İlköğretim Okulu’na destek oldu.

Okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan Eko-Okullar Programı hakkında bilgi veren Hema Endüstri A.Ş. Çevre Mühendisi Emine Can, "Hema olarak bölgemizdeki okullarda çevre konusunda duyarlılığı arttırmaya, bunun için projeler geliştirmeye ve çocukların çevre konusundaki çabalarına destek olmaya gayret ediyoruz” dedi. 
 
Can, duyarlı bir fabrika olduklarını dile getirerek, "Okullarda çevre eğitimlerimizin yanında uygulama faaliyetleri de yapmaktayız. Bu çerçevede Sanayiciler İlköğretim Okulu Çevre Kulübü Sorumlusu Öğretmen Işıl Hanım’ın talebi ile okul bahçesinde bir bölümü ağaçlandırdık. Uygulama bahçesi oluşturduk. Bu bahçeye ıhlamur, gül, çam, ligstrum, ateş dikeni ve mevsim çiçekleri dikildi. Hema, doğa ile iç içe, doğayı seven ve saygı duyan nesillerin yetişmesi için çalışmalarını sürdürecektir" ifadelerini kullandı.