info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hırsız Alıştığı Büfeye Uğradı

Tekirdağ Çınarlı Mahallesi nde daha önce birkaç defa soyulan büfe yine soyuldu, ancak bu defa soyguncu kameraya takıldı.

 

Tekirdağ Çınarlı Mahallesi'nde, daha önce birkaç defa soyulan büfe yine soyuldu, ancak bu defa soyguncu güvenlik kamerasına takıldı. 
 
Tekirdağ Çınarlı Mahallesi Tandoğan Caddesi üzerindeki büfeye, sabah saat 06. 00 sıralarında, kafasında kar maskesi ile gelen bir kişi, kapıyı levyeyle zorlayarak açtı. Zanlı, kasadan bir miktar para aldıktan sonra Tekel ürünlerinin olduğu rafları boşalttı. 
 
Büfe sahibi Remziye Güner, "Sabah büfeyi ben açarım, evim, büfenin üst katında, bir ses duymadım ancak büfeyi açmaya indiğimde bir gariplik olduğunu fark ettim, kapının kilidi kırılmıştı, içeri girdiğimde ise tekel ürünlerinin bulunduğu rafların boş olduğunu görünce polise haber verdim. Daha önce de soyulduk, bu yüzden iş yerimize kamera taktırdık, inşallah soyguncu yakalanır." dedi. 
 
Büfe çalışanı Mustafa Dönmez de "Hava aydınlanmış oluyor o saatte, işçi servisleri yoğun çalışıyor, hırsız baya cesurmuş. Güvenlik kamerasından görüntüleri izledik. Levyeyle kapı kilidini kırmış. Dolapların üzerinden içeri girmiş. Arkadan boş kasaları alıp sigaraları doldurmuş. Marketi tanıyan biri olabilir. Çünkü gayet rahat hareket ediyor, arka taraftan sigaraları doldurmak için boş ekmek kasası alıyor ve yerini nasıl biliyor anlamadım." diye konuştu. 
 
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Şubesi ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldıklarını ve zanlının yakalanması için çalışma başlattıklarını bildirdi.