info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İntihar Etmek İsteyen Şahıs Kendisini İhbar Etti

Tekirdağ’da, intihar etmek için 100 metre uzunluğundaki direğe çıkan bir şahıs, kendisini fark ettiremeyince, jandarma ve 112 acil yardım servis ekiplerine haber verdi.

Tekirdağ - Malkara yolu Nusratlı köyü mezarlığı yanında bulunan özel radyo ve televizyon karasal verici direğine çıkan 30 yaşındaki Şenol G., intihar etmek istedi. Nikahsız yaşadığı Fulya A. ile tartışması sonrası çocuğunun gösterilmediğini iddia eden Şenol G., direkte uzun süre fark edilmeyince, jandarma ve 112 acil yardım servis ekiplerini arayarak kendisini ihbar etti.
 
İhbarı alan jandarma ve sağlık ekipleri, kısa sürede olay yerine geldi. AFAD İl Müdürlüğü kurtarma ekipleri ve jandarma ekipleri, Şenol G.'nin ailesine ulaşırken, ailesinden telefon numarasını öğrenen ekipler, şahsı intihar girişiminden vazgeçirmek için bir süre telefon görüşmesi yaptı. Şenol G. ise, eşini ve çocuğunu direğin aşağısında gördüğü zaman ineceğini söyledi.
 
AFAD Sivil Savunma Şube Müdürü Niyazi Komşu tekrar Şenol G.'yi arayarak, "Emniyet mensupları eşini ve çocuğunu getirecek. Sen kendini gösterir misin? İneceksin değil mi? Yukarısı çok soğuk olacak. Eşin seni o pozisyonda görürse iyi olmaz, üzülürler. Eşin geldiği zaman biz sana haber verelim, sen aşağıya in. Aşağıda buluşturup konuşturalım. Eşinle çocuğunu getiriyoruz" dedi.
 
Şenol G. de, uzun süren telefon görüşmeleri sonucu ikna edilerek çıktığı direkten aşağıya indi. Şahıs, gazetecilerin 'neden çıktınız' sorusuna ise ilginç bir şekilde cevap vererek, "Hava almak için çıktım. Namus için çıktım" dedi.
 
Şenol G., jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.