info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İş Bankası Bölge Müdürü’nden Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Türkiye İş Bankası Tekirdağ Bölge Müdürü İbrahim Hamarat ve Ticari Satış Bölge Müdür Yardımcısı Göksel Yacılar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek kutlamada bulundular.

Geçtiğimiz günlerde kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türkiye İş Bankası Tekirdağ Bölge Müdürü İbrahim Hamarat ve Ticari Satış Bölge Müdür Yardımcısı Göksel Yacılar, Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek kutlamada bulundular. Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre ve Yönetim Kurulu üyeleri, gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle teşekkür ettiler. 
 
Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ve gereken desteğin verilmesi gerektiğini söyleyen Türkiye İş Bankası Tekirdağ Bölge Müdürü İbrahim Hamarat; “Çorlu Gazeteciler Derneği’nin güzel çalışmalarını gazetelerden takip ediyorum. Bölgemizde güzel çalışmalar yapıyorsunuz, muhakkak her gün yerel gazetelerimizi takip ediyorum. Sizlerin bu özel günü nedeniyle birlikte olmak istedim. Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Şahsınızda tüm basın emekçilerini kutlar, başarılarınızın devamını dilerim” dedi. 
 
Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Türkiye İş Bankasına ve Tekirdağ Bölge Müdürü İbrahim Hamarat’a teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerinin şahsında ve Türkiye İş Bankası çalışanlarına, Çorlu Gazeteciler Derneği’nin tüm üyeleri adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Karşılıklı sohbetin ardından Türkiye İş Bankası Tekirdağ Bölge Müdürü İbrahim Hamarat ve Ticari Satış Bölge Müdür Yardımcısı Göksel Yacılar ve Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.