info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İş Ve Siyaset Bu İftarda Buluştu

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) tarafından verilen iftar yemeğinde, Çorlu’nun iş ve siyaset dünyası bir araya geldi.

İftar yemeğine; Tekirdağ Milletvekilleri; Akparti Milletvekili Özlem Yemişçi, CHP Milletvekili Emre Köprülü, MHP Milletvekili Bülent Belen, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Adalet Komisyonu Başkanı Nevzat Yörük, Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu, Akparti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, MHP Çorlu İlçe Başkanı Hasan Uzun, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, NKÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Halim Orta, Tagid Eşbaşkanı Ali Canbulat, Müsiad Tekirdağ Şube Başkan vekili Murat Şap, Yeni Sanayi Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ÇİSAD üyeleri bir araya geldi.
 
İftar yemeği sonrasında konuşma yapan ÇİSAD Başkanı Av. Ayhan Civan; “ÇİSAD tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz ve 4'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine katılarak bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim, fakat biz çok üzücü bir olay yaşadık, Trakya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Sifed) Başkanımız Sayın Kadir Baran, dün geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında maalesef hayatını kaybetti, bu olay bizi çok üzdü, kendisine Allah’dan rahmet geride kalanlara baş sağlığı diliyorum, hepinize afiyet olsun” dedi.