info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşkur Tekirdağ İl Müdürü Tasiad ın Konuğu Oldu

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği nin (TASİAD) düzenlediği istişare toplantılarının bu haftaki konuğu İşkur Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük oldu.

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (TASİAD) düzenlediği istişare toplantılarının bu haftaki konuğu İşkur Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük oldu.

Sabah kahvaltısı ile başlayan programa TASİAD Yönetim Kurulu ve üyeler katıldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren programda üyeler samimi bir ortamda sorularını yöneltti. İşkur'un faaliyetleri hakkında bilgi veren Küçük, talep eden firmalara aktif istihdam ve staj programı kapsamında en az 5 kişi çalıştıran işletmelere 6 ay süre ile bir personel verilerek maaşının ve sigortasının İşkur tarafından karşılandığını söyledi. Mesleki eğitimler kapsamında 10 kişi bir araya geldiğinde eğitim programı açabildiklerini anlatan Küçük, ağır ve tehlikeli işler kapsamında ki iş yerlerinin sertifikasız personel çalıştırmaması gerektiğini dile getirdi. Küçük, Tekirdağ Meslek Lisesi'nin Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi'nin pilot uygulama okulu olduğunu sözlerine ekledi.