info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstanbul Ticaret Odası Çorlu TSO Heyetini Ağırladı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanları ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet; 08 Nisan 2010 Perşembe günü İstanbul Ticaret Odası nı ziyaret ettiler.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Başkanı İbrahim ÇAĞLAR ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat YALÇINTAŞ tarafından ağırlanan; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ ve Meclis Üyelerinden oluşan Çorlu TSO Heyeti, ziyaret kapsamında; İTO Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı na iştirak ettiler.

Çorlu yu Farklı Kılacak Etken Değerinin Anlaşılmasıdır.

İstanbul Ticaret Odası Meclis toplantısı nda bir konuşma yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, Çorlu nun 52 ilden büyük bir ilçe olduğunu ve İstanbul ile Avrupa nın köprüsü konumunda bulunduğunu belirterek; Çorlu yu cazip ve farklı kılacak olan etkenler, Onun değerinin anlaşılmasıdır. Biz Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; bölgemizdeki nüfusun; yapısal değişimi, teknolojideki; eğilimleri, enerji arz ve değişimindeki; talepleri ve sürdürülebilir eğilimdeki tüm sektörlerin; takipçisi ve destekçisiyiz. dedi.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat YALÇINTAŞ ve Meclis Başkanı İbrahim ÇAĞLAR; Çorlu TSO Başkanlarını ve Meclis üyelerini ağırlamaktan duydukları memnuniyetini dile getirerek; Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan ERİK ve Yönetim Kurulu Başkanı Özlem YEMİŞÇİ ye günün anısına birer tablo armağan ettiler.