info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstifa Etti Gürsel Tekin Kabul Etmedi

Başaramazsak istifa edeceğimi söylemiştim. Bu nedenle ben sözümün arkasındayım

 

CHP Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak, milletvekili seçimlerinin ardından görevi bırakmak istediğini genel merkeze ilettiğini ancak bu talebinin kabul edilmediğini bildirdi.
 
Albayrak, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, seçimlerdeki tercihin halkın tercihi olduğunu ve halkın tercihinin her zaman doğru olduğunu belirtti.
 
CHPil yönetimi olarak seçimden buruk bir sevinç duyduklarını anlatan Albayrak, Tekirdağ'da alınan sonucun iyi olduğunu, ancak bu sonucunTürkiye geneline yansımadığını ifade etti.
 
Bu seçimde 3 CHP Tekirdağ milletvekilinin bu dönemden sonra tüm Tekirdağ halkına hizmet edeceğini belirten Albayrak, bu nedenle Tekirdağ'ın tüm milletvekillerinin bir araya gelerek çalışması ve ülkenin sorunlarını paylaşmaları gerektiğini söyledi.
 
Albayrak, şöyle konuştu:
 
''Tekirdağ'dan 4 milletvekili çıkartamazsak istifa edeceğimi söylemiştim. Bu nedenle ben sözümün arkasındayım diyerek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i aradım ve kendilerine istifamı sunmak istediğimi söyledim. Ancak, Gürsel bey, Tekirdağ'ı başarılı gördüklerinden istifamı uygun bulmadığını söyledi.''