info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak Kozyörük, Balabancık, Çimendere ve Sağlamtaş’daydı

Kadir Albayrak Kozyörük, Balabancık, Çimendere ve Sağlamtaş mahallelerini ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarıyla beraber 21 Ağustos 2014 Perşembe günü 15.00 ile 19.00 saatleri arasında Kozyörük, Balabancık, Çimendere ve Sağlamtaş Mahallelerini ziyaret ettiler.
 
Mahallelerde esnaf, park ve kahvehaneleri ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, mahalle sakinleriyle oturup sohbet ederek vatandaşların istek ve sorunlarını dinlediler.
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul hem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hem de Malkara Belediyesi için seçimlerde kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür edip, Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ile projeleri hakkında ve gün içerisinde yapılan program hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da gerçekleştirilmiş olan mahalle ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi ve Teski çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler vererek halkımızdan çok kısa bir süre daha sabır etmelerini istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Epey mesafe katettik. Yapacak çok işimiz var. Herkese eşit hizmet vereceğiz ve halkımızın başını hizmetlerle taçlandıracağız. Mutlaka sizin yüzünüzü güldüreceğiz. Tarımsal kalkınma ve hayvancılık için de güzel projelerimiz var. Biz seçimden seçime gelenlerden değil, yapacağımız hizmetlerle her zaman yanınızda olanlardan olacağız” dedi.
 
Vatandaşlar gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini ifade edip Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür ettiler.
Kaynak : Murat Ürtekin