info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak ve Metin Pakdil Sözünü Tutuyor

Ya Diğer Başkanlar

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, haber merkezimizden Murat Ürtekin ile yaptığı röportajda, hükümet caddesinin yenileneceğini, bir kısmının veya tamamının trafiğe kapatılarak halkın kullanımına sunulacağını söylemişti. Kadir başkan, Hükümet caddesinin yenilenme projesi sözünü tuttu ve çalışmalar aralıksız devam ediyor. Süleymanpaşa halkı, şimdi bu caddenin trafiğe kapatılarak halkın kullanımına sunulmasını bekliyor. Daha önce Alperen Ocakları başkanı Mücahit Çalgın’ın imza kampanyası yaparak bu caddenin trafiğe kapatılması ile ilgili dilekçenin olumlu sonuçlanması ve Kadir başkanın bu sözünü de yerine getirmesi bekleniyor.

Diğer taraftan, Oktay Çolpan’dan görevi devralarak yoğun bir çalışma temposuna giren Büyükşehir Fen işleri daire başkanı Metin Pakdil de göreve geldiği andan itibaren, “basın bize sorunları aktardığı sürece, en iyi şekilde bu sorunların giderilmesi için çalışacağız” demişti. Bu sözünü yerine getiren Başkan Metin Pakdil, Muratlı’nın ana caddesine asfaltlama çalışmasının ardından kanalizasyon rögarlarını da yükselterek dolgu çalışması başlattı.

Bir hafta içinde Yukarısevindikli-Vakıflar yolunu da yapmaya başlayacak olan Fen işleri hakkında görüşlerini bildiren vatandaşlar, “Kadir başkan görevini yapmayan daire başkanlarının yerine çalışan daire başkanı getirmekle doğru yapıyor. Darısı tarım, ulaşım ve diğer görevini yapmayan daire başkanlarının başına” Diyerek, hizmet yapanın göreve getirilmesini istiyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin