info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediye Başkanı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kapaklı Belediyesi tarafından yeni mezarlık çalışmalarının devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çalışmaları yerinde inceledi.

AKIMLARI DA YAPILACAK
 
Mezarlığın daha modern bir görünüme kavuşması için mezarlık alanının içerisine bekçi kulübesi, abdesthane, gasil hane, tuvaletler ve şehit mezarlığı yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Mezarlık içerisine vatandaşların cenazelerde ve kabir ziyaretlerinde mevlit okutmaları ya da pilav dağıtımı gibi durumlarda daha rahat edebilmeleri amacıyla mezarlık içerisine kamelyalar konulduğunu ifade eden Başkan Mandalı, bundan sonraki süreçte de ilçemiz mezarlığının temizliği ve bakımının düzenli olarak yapılmaya devam edileceğini söyledi.
 
ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ
 
Başkan Mandalı, yaptıkları tüm çalışmaların Kapaklı halkının daha huzurlu ve daha refah bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek “Belediye olarak asli görevlerimiz olan altyapı ve yol çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydettik ve hizmetlerimiz devam ediyor. Eğitim, spor ve sosyokültürel anlamda da önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Kapaklı halkı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.
 
KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İsmet Paşa Mahallesi’nde engelli standartlarına göre kaldırım yenileme çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti. Kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra İsmet paşa Mahallesi Ana Caddesi olan Levent Caddesi ve caddeye bağlı sokaklarda asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Mandalı “İsmet paşa Mahallemizde Engelli standartlarına göre Kaldırım yenileme çalışmalarımız 25.Sokak, 46.Sokak, 48. Sokak, 50.Sokak,  62. Sokak .43.Sokak , 45.Sokak , 47.Sokak, 49.Sokak ve İsmet paşa mahallesi Ana caddesi olan Levent Caddesinde tamamladık.Yakın süre içerisinde Levent Caddesi başta olmak üzere İsmet paşa mahallemizdeki sokaklarımızda  asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacağız” dedi.
 
İŞİMİZ HİZMET
 
Mandalı, Kapaklı halkını modern, çağdaş ve standartları yüksek bir ilçede yaşatmak için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek “Hayata geçireceğimiz projeler ve hizmetlerimiz halkımızın mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel İlçemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Halkımızdan aldığımız destekle, “işimiz hizmet olmaya devam edecektir. El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda ilçemizi layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.