info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Engellileri Sevindiriyor

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi, Kapaklı Beldesi Belediyesi nin engelli vatandaşlara yaptığı tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor.

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Güven Caddesi, Sevda Sokak ve Ardınç Sokak'ta ikamet eden engelli üç vatandaşa Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından iki akülü ve bir tekerlekli sandalye verildi. Tekerlekli sandalye verilirken Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve belediye personelleri de hazır bulundular.
 
Tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını vurgulayan Başkan İrfan Mandalı, "Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. Tekerlekli sandalye verdimiz vatandaşlarımız yaptığımız beton yollar sayesinde yola çıktıkları zaman istedikleri yere gidebilecekler. Eve bağlı bir şekilde kalmayarak bir nebze sosyalleşme imkanı bulacaklar. Bu tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz. Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" derken, tekerlekli sandalyeleri teslim alan aileler de Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti." dedi.