info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi nden Engellilere Akülü Sandalye

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi ne bağlı Kapaklı Beldesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir engelli vatandaşa akülü sandalye hediye etti.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne bağlı Kapaklı Beldesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir engelli vatandaşa akülü sandalye hediye etti. 
Mandalı, Atatürk Mahallesi Kutalmış Sokak'ta ikamet eden İbrahim Güney'i evinde ziyaret ederek akülü sandalye hediye etti. Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını vurgulayan Başkan İrfan Mandalı, "Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. Tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşlarımız, yaptığımız beton yollar sayesinde yola çıktıkları zaman istedikleri yere gidebilecekler. Eve bağlı kalmayarak bir nebze sosyalleşme imkanı bulacaklar’’ dedi.
Yeni sandalyelerle diğer engelli vatandaşlara destek olacaklarını dile getiren Mandalı, ‘Bu akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz. Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" diye konuştu.
Akülü tekerlekli sandalye ile mutlu olan aile ise Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti.