info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Çok Programlı Lisesi’ne Ek Bina Geliyor

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nin ek binasının 2013-2014 yılının ikinci döneminde eğitim-öğretime başlayacağı duyuruldu.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nin ek binasının 2013-2014 yılının ikinci döneminde eğitim-öğretime başlayacağı 29 Mart’ta yapılan ihale sonucu 3 milyon 380 bin TL sözleşme bedeli ile Mega İnşaat firmasına ihale edilen Kapaklı Çok Programlı Lisesi Ek Binası’nın 16 derslikli planlandığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bahse konu okul binasının TOKİ tarafından yaptırıldığını kaydetti.
 
Binanın bodrum, zemin ve artı 3 kattan meydana geldiğini ifade eden yetkililer, “Zemin katta Tekstil Teknolojisi Labaratuvarı, Sipariş Odası, Kuaförlük Atölyesi, Yemek Atölyesi ve Muayene Odası bulunuyor” açıklamalarında bulundu.
 
Binanın birinci katında Tekstil Teknolojisi Labaratuvarı, Baskı ve Fotoğraf Atölyesi, Karanlık Oda, Baskı Odası, Resim Dersliği ile Cilt Bakım Atölyesi’nin yer aldığını kaydeden Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Binamızın ikinci katında ise Fizik Labaratuvarı, Okul Aile Birliği Odası, Döner Sermaye Odası ve Müzik Dersliği bulunacak. Üçüncü katta ise Cilt Bakım Atölyesi, Kimya Labaratuvarı, Trikotaj Atölyesi, Kütüphane ve Biyoloji Dersliği olacak. Ayrıca binanın sağ tarafındaki ilk 2 kat da anasınıfı olarak düzenlendi” ifadelerini kullandı.