info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’nın Emniyeti OSB’ye Taşınacak

Kapaklı’nın Çerkezköy’den ayrılarak ilçe olmasıyla birlikte kurulan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz yıllarda Kapaklı’nın asayişini jandarmadan devralan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Kapaklı’da açtığı Polis Merkezi’nde hizmet veriyordu.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Çevik Kuvvet Grup Amirliği binasında hizmet verecek. İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki bürolar ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binaya taşınacak. Bazı birimler ise mevcut binada hizmet vermeye devam edecek.
 
PROTOKOL İMZALANMASI BEKLENİYOR
 
3 yıllık kiralamaya ilişkin önümüzdeki haftalarda protokolün imzalanması beklenirken, protokol kapsamında Çevik Kuvvet Gurup Amirliği olarak kullanılmakta olan binanın İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri ile İdari Büro, Personel, Arşiv, Muhabere, Lojistik, EKKM ve Bilgilendirme Büro Amirliği olarak kullanılması planlanıyor. Aynı binada ayrıca, Suç İşleme ve Soruşturma, Genel Bilgi Toplama, Toplum Destekli Polislik ve Polis Merkez Amirliği birimlerinin de oluşturulması bekleniyor.
 
MEVCUT BİNADA DA HİZMET VERİLECEK
 
Mevcut emniyet binasının da Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Müdüriyetin bir kısım birimleri için kullanılacağı ifade edildi. Trafik Tescil Birimi için henüz bir çalışmanın yapılmadığı belirtildi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün lojistik ihtiyaçlarının bir bölümünün karşılandığı ifade edildi.  Kurulmakta olan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün B statüsünde olacağı öğrenildi.