info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklıspor İftarda Buluştu

Tekirdağ Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor Yönetim Kurulu, takımın yeni teknik direktörü Faruk Kuzu ve takım futbolcuları iftar programında bir araya geldi.

Sezon öncesi yeni transferlerin ve yeni teknik direktörün takım adaptasyon sürecinin kısa olması amacıyla Kapaklıspor Yönetim Kurulu tarafından Kulüp Lokali’nde iftar programı düzenlendi. İftar programına Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Kapkalıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Yanar, Yalçın Çevik ve Hüseyin Bıyık, Kapaklıspor Teknikdirektörü Faruk Kuzu ile Kapaklıspor A Takım oyuncuları hazır bulundu. İftar programında oruçların açılması ve yemeklerin yenmesinin ardından futbolcular tek tek hangi kulüplerde oynadıklarını anlattı ve kendilerini yeni teknikdirektörlerine tanıttı. 
Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz ise “Kapaklıspor büyük bir camiadır. Herkes çok iyi bilmelidir ki camialar kalıcı, yönetimler geçicidir. Biz bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yola çıktık. Futbolcularımızın hepsine güvenimiz sonsuzdur” ifadelerini kullandı. 
Kapaklıspor Teknik direktörü Faruk Kuzu'da, yeni sezonda uygulayacağı çalışma prensipleri hakkında yönetimi ve futbolcuları bilgilendirdi. Futbolculara, uymaları gereken başlıca kurallar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknikdirektörü Faruk Kuzu, “Birlikte el ele vererek, çok çalışarak, Kapaklıspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Öncelikli hedefimiz, Sümer Amatör Lig’in kalıcı takımlarından birisi haline gelmektir” açıklamalarında bulundu.