info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karacakılavuzlu Kadınlara Üretim Desteği

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü merkeze bağlı Karacakılavuz beldesinde el sanatlarıyla uğraşan bayanları destekliyor. Karacakılavuzlu kadınlar kurdukları S.S Karacakılavuz Küçük Sanat Kooperatifi’nde ürettikleri el sanatlarını ve yiyecekleri sergiliyor.

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü merkeze bağlı Karacakılavuz beldesinde el sanatlarıyla uğraşan bayanları destekliyor. 
Karacakılavuzlu kadınlar kurdukları S.S Karacakılavuz Küçük Sanat Kooperatifi’nde ürettikleri el sanatlarını ve yiyecekleri sergiliyor. Sergiledikleri ürünleri sararak evlerininin harçlıklarını karşılayan ev hanımları kilim, yastık, çanta’nın yanı sıra erişte, tarhana ve kuskus gibi ürünleri de yapıyor.
Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından unlu mamuller, meyve sebze ve fermente ve salamura yapan bayanlar için işletme kayıt belgesi düzenleneyecek.
Kadınlar tarafından Karacakılavuz belediye iş merkezinde açılmış olan sergi ve üretim yeri Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil Yaman ve Mühendis Fatma Kotan tarafından gezilerek unlu mamuller ve salamura ürünler üretim alanı için yapılması gereken işlemler ve mevzuat hakkında bilgi verildi.