info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karayolları ve Belediye den Çok Önemli Sorunlara Çözüm Neden Bulunmuyor?

Karayolları ve Belediye den Çok Önemli Sorunlara Çözüm Neden Bulunmuyor?

Tekirdağ da yeni yapılan yollar ve bazı kavşaklardaki sıkıntılarla ilgili gazetemizde yazdığımız çok önemli konularla ilgili duyarsız kalınması üzerine tekrar yazmaya ve yetkililerin konuya duyarlı olmalarını bekliyoruz.

İstanbul yolu üzerinde bulunan Toki kavşağı ile İstanbul istikameti arasındaki köfteci ve benzinlik arasında görevli ekiplerin gözü önünde ters yöne giden araçlar olduğu ve bir çok ölümlü kazalar olmasına rağmen bu kavşak ve yan yol düzenlemeleriyle ilgili hiçbir girişimde bulunulmuyor.

Çevre yolu ,Hayrabolu bağlantısı İstanbul istikametinden gelişte çok defa dile getirdiğimiz köprüden çıkış Hayrabolu istikametine sıfır noktasındaki  tehlikeli durumun çok acil çözüme kavuşturulması.

Altınova girişindeki döner kavşaktaki açılan kim veya kimler tarafından açılmasına müsaade edilen belediye ve karayollarına yapmış olduğumuz araştırmada bu yerin açılmasıyla ilgili iki kurumunda biz bu uygulamaya karşıyız cevabını vermesi üzerine , yetkililerin konuya daha duyarlı davranmalarını bekliyoruz.

Eski salat yağ fabrikası önündeki bağlar deresi ile tarihi kazı yapılan yer arasında kalan  ve karayollarının acilen korkuluklarının onarıp devam ettirmesi uyarımıza karşın oraya çakılan korkulukların tutmadığı mazereti gösterilerek yerin toprak doldurulmak suretiyle genişletimeine müsaade ediyorlar bu duruma acilen çözüm bulunması gerekiyor.

Malkara yolu Erdener tesisleri önünde açılan alt geçide Altınova bağlantı yolunun biran evvel açılması gerekirken bugüne kadar hiçbir çalışma yapılmadığı görülmekte. Yan yollarında bu çalışmalarla birlikte açılması bekleniyor.

Tekirdağ belediyesi tarafından yapılması kararlaştırılan dereağzı migros kavşağı asfalt çalışmaları yapılmakta fakat buraya yeniden düzenleme yapılması gerektiği için , tekrar bozulacak olan yollara neden düzenleme yapıldıktan sonra asfalt kaplaması  daha uygun olmaz mıydı ?

Çevre yolunda Tekirdağ belediyesinden işletme ruhsatlı işyerlerinin önü çevre yoluna korkuluklar çekilerek kapandı.

İş yerlerinin haklı taleplerini belediye bu bölgede iş yerleri önüne yan yolun neden yapılmadığı merak konusu oluyor.

Tekirdağ belediyesine İstanbul yolu üzerinde Toki kavşağı yanında bulunan köftecinin belediyeden ruhsatı olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Yukarıda madde madde sıraladığımız ve daha önce zaman zaman gazetemizde dile getirdiğimiz insanlarımıza verdiğimiz değer adına çok değer arz eden bu konuların yetkililerce en kısa zamanda ilgilenerek, yapılan işlemlerin biran evvel hayata geçirilmesini bekliyoruz.