info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karayollarından Tekirdağ a Büyük Yatırım

Karayollarından Tekirdağ a Büyük Yatırım

Karayolları 1. Bölge müdürlüğünce Tekirdağ da gazetemiz tarafından gündeme getirilen ve 20 köy ile 8. Mek. Tugay komutanlığının bulunduğu Tekirdağ Malkara yolu üzerinde ölüm kavşağı olarak bilinen Seymenli – Beşiktepe Kavşağı “köprülü kavşak” olarak yapılacağı açıklandı.

Ayrıca Karayolları 1. Bölge müdürü Mehmet Karaman tarafından yapılan açıklamada Tekirdağ –  Malkara  , Malkara – İpsala , Keşan – Gelibolu arası yeniden düzenleme çalışmaları ihale edildiği , Keşan – Gelibolu yolunun MAKYOL tarafından, Malkara – İpsala arası Açılım İnşaat, Tekirdağ Malkara arası da Mapa İnşaat tarafından ihale edilerek, çalışmalara başlandığı plent şantiyelerinin kurulduğu belirtilirken.

Karayolları 1. Bölge müdürlüğü alanında olan Hayrabolu – Alpullu arası 2 adet köprü yapımı devam ediyor. Yine Hayrabolu Tekirdağ arası her sene sel baskınları sebebiyle sorun yaşayan Çene köprüsü düzenleme çalışmalarına başlandı.

Hayrabolu Dambaslar – Muratlı arası Arzulu köyü köprüsünün yapımına başlanacak. Tekirdağ Muratlı caddesi köprü çalışmaları benzinlik ile kavşak arası karayolları bölgesinde kalan kısımlarında kısa zamanda başlanacağı, diğer kısımlarında Tekirdağ Belediyesine ait olduğu açıklandı.

Karayollarının Tekirdağlılara büyük hizmeti olan Üniversite kavşağı ,Kumbağ kavşağı arası tüm asfalt ve düzenleme çalışmalarının ihalesinin 8.6.2012 tarihinde yapıldığı ve düzenlemelere en kısa sürede başlanacağı kaydedildi.