info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Demiröz e Veda Yemeği

Kaymakamlar kararnamesi ile Hatay’ın Payas ilçesine atanan Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz için veda yemeği verildi.

Mavi Çatı Restoran’da gerçekleşen yemeğe Kaymakam İrfan Demiröz, Özel Eğitim Merkez Komutanı ve Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Albay Ümit Gökhan Kocatür k, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Olcay Tekinay, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Balantekin, Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Yeniçiftlik Belediye Başkanı Hikmet Ata, Kızılay İlçe Başkanı Zeki Uzun, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
5 yılı aşkın süredir Marmara Ereğlisi’nde görev yaptığını ifade eden Demiröz, “5 yılı aşkın süredir burada görev yapıyorum. Marmara Ereğlisi 8. Görev yerim oldu. Burada çok güzel dostluklar edindik. Ben bir belediye başkanı hariç herkesten memnunum. Bir arkadaş var kendisini bana rakip gördü. Oysa ben rakibi değildim. Sayın milletvekilimiz Ziyaeddin Akbulut’a da teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldu. Eski valimiz Zübeyir Kemelek ve yeni valimiz Ali Yerlikaya’ya ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Bu zamana kadar 8 ilçede görev yaptığını ifade eden Demiröz, “Artık Hatay Payas’da bir eviniz var. Bir kardeşiniz var. Demirçelik sanayisi gelişmiş bu ilçemizde artık görev yapacağım.” dedi.
 
Katılımcılardan helallik isteyen Demiröz konuşması esnasında zaman duygusal anlar yaşadı.
 
Demiröz, başarılı çalışmalarından dolayı bazı kamu görevlilerine plaket verdi. Gecenin sonunda ise halk müziği sanatçısı Mine Gez ve Sedai Kavrık tarafından konser verildi.