info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kentin Göbeğinde Ambulans Rezaleti

Tekirdağ Valiliği Girişindeki Merdivenlerde Kalp Hastası Olan 60 Yaşındaki Perihan Tufan, Yere Yığıldı.

Kalp Spazmı Geçirdiği Tahmin Edilen Tufan İçin İstenen Ambulans Yaklaşık Yarım Saat Sonra Gelince Çevredekiler Tepki Gösterdi. Çevredekiler, "vali Kalp Krizi Geçirseydi Ne Olacaktı" Dedi. Yaklaşık 6 Ay Önce Geçirdiği Kalp Krizi Ardından Anjiyo Olduğu Belirtilen Perihan Tufan, Dün Öğle Saatlerinde Tekirdağ Valiliği Hizmet Binası İçinde Bulunan Nüfus Müdürlüğü ne Gitmek İçin Girişteki Merdivenleri Çıktığı Sırada Aniden Fenalaşarak Yere Yığıldı.

Kendinden Geçen Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Valilik Kapısında Görevli Kadın Polis Memuru Yaptı ve Telsizden Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi ile Bağlantı Kurarak Valilik Girişine Acil Ambulans İstedi. Güneşin Ortasında Kalan Perihan Tufan ın Güneşten Etkilenmemesi İçin Polis Memuru Başına Gazete Kağıdı Tuttu.

2 Kilometre Uzaklıktaki İstasyondan Ambulans Gelemeyince Polis Memuru Ambulans İsteğini Yineledi. Ambulans Kentin En İşlek Yerindeki Valilik Binasının Önüne Bir Türlü Gelmeyince Kadın Çevredekilerin de Yardımı ile Valilik Binası İçine Alındı.

Yaklaşık Yarım Saat Sonra Gelen Ambulanstaki Sağlık Görevlilerine Çevredekiler "valilik Önünde Bir Kadın Kalp Krizi Geçiriyor, 2 Kilometre Uzakta Bulunan Devlet Hastanesinden Ambulans Yarım Saatte Geliyor" Diyerek Tepki Gösterdi.