info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kimse Yok Mu Derneği 14 Aileyi Sevindirdi

Kimse Yok mu Derneği, Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde, önceden belirlenen 14 ihtiyaç sahibi aileye Kurban Bayramı öncesinde yardım elini uzattı

Kimse Yok mu Derneği, Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde, önceden belirlenen 14 ihtiyaç sahibi aileye Kurban Bayramı öncesinde yardım elini uzattı. Çorlu dan, Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ne müracaat eden ailelere 2 kamyon dolusu yardım, Kimse Yok mu ekipleri ve Kimse Yok mu gönüllüleri Dr. Zehra Doğramacıoğlu ile Dr. Hakan Doğramacıoğlu tarafından teslim edildi.

Ailelere ihtiyaçlarına göre kanepe, oturma grubu, sağlık malzemesi, buzdolabı, ocak, yatak, temizlik malzemeleri ve gıda paketleri verildi. Çorlu da ilk kez Kimse Yok mu tarafından böyle bir yardım yapıldığını belirten Dr. Zehra Doğramacıoğlu, daha önce başvuru yapmış olan ihtiyaç sahibi ailelerin sosyal inceleme formlarını eşiyle birlikte, ailelerin evlerini yerinde görerek doldurmaya başladıklarını belirterek, Ziyaret yaptığımız her evin ayrı bir hikayesi vardı. Ailelerin gözyaşlarına ortak olduk ve o gözyaşları bizim gönlümüze de aktı. Sosyal inceleme günlerinde yaşadığımız üzüntüler, bugün ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini gülerken gördüğümüz için yerini büyük bir sevince bıraktı. 8-10 yaşlarındaki çocukların, teyzelerin, ninelerin koşarak bizlere sarılması, Allah sizlerden razı olsun demeleri bizlerin içindeki sevinci büyük bir coşku ve heyecana dönüştürdü. Kimse yok mu gönüllüsü olduğumuzdan dolayı büyük bir mutluk yaşamaya başladık. İnşallah bizler ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceğiz. Herkesi daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak açısından gönüllü olmaya davet ediyoruz dedi.

Dr. Zehra Doğramacıoğlu, bu ailelere bayramın üçüncü günü kurban eti ve hediye paketleri verileceğini de sözlerine ekledi.