info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Koçak tan Çemyo Müdürü Buluş a Ziyaret

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Türk Metal İş Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal’in de bulunduğu ziyarette ayrıca ÇEMYO Sekreteri Ali Ağbal ile ÇEMYO Akademik kadrosu da yer aldı. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak , Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a yeni görevinde başarılar dileyerek sendikanın faaliyetleri ve Çerkezköy Şubesi hakkında bilgiler verdi.
 
Sendikanın eğitim alanındaki faaliyetlerinden de bahseden Koçak ”Sendikamızın eğitim konusunda çok hassas olduğunu söylemek isterim, çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. Üyelerimizin çocuklarına hafta sonları okulda ki derslerine destek olması amacı ile ücretsiz kurslar veriyoruz. En son Metal Çocuk Arkadaş Kulübü üyeleri Ankara’da kaldılar, orda eğitim ve tatil amaçlı çok güzel bir hafta geçirdiler.’’ İfadelerini kullandı. Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temennilerin ardından sona erdi.