info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kriçim Belediye Başkanından Ziyaret

Bulgaristan Kriçim Belediye Başkanı Atanas Kalçev Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

 

Trakyakent’in  davetlisi olarak Tekirdağ’a gelen Bulgaristan Plovdiv şehri Kriçim Kasabası Belediye Başkanı Atanas Kalçev İşadamı  Hüseyin Meymanov ile beraber Tekirdağ Belediyesi’ne ziyarette bulundu.
 
 
Trakyakent Müdürü Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı SinanÇetiz ile Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu’nun da eşlik ettiği ziyarette Dalgıç’la  sohbet ederek istişarede bulunan Kriçim Belediye Başkanı Atanas Kalçev  Tekirdağ’dan kendilerine uygun bir ilçe belediyesi ile kardeş olmak istediklerini söyledi. Kasabalarının 15 bin nüfuslu olduğuna dikkat çeken kalçev ‘Bizim bölgemizde kereste iş kolu çok yaygın durumda. Biz de Tekirdağ’dan kereste işinin yoğun olduğu bir belediye ile kardeş olmak istiyoruz ‘ dedi. 
 
 
Tekirdağ’ın bir çok yerinde organize sanayi bölgesi bölgesi bulunduğunu ve Kriçim’e uygun olarak bir kardeş şehir bulunacağını söyleyen Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ‘ İlişkilerimizin daha da artması için Trakyakent’e üye belediyelerimize de kardeş şehirler bulacağız. Halkların kaynaşması açısından da yerel yöneticilere büyük görev düşüyor” diye konuştu.