info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Küçük Katkılarla Bir Öğrenci Okutmak İster Misiniz?

Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği “Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa’nın Filizleri Yetişiyor” (Her Apartman Bir Öğrenci Okutuyor) projesi yaz tatili ardından üniversite öğrencilerine burs vermeye kaldığı yerden devam ediyor.

Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte üniversite okumaya hak kazanan öğrenciler için kampanyada yeni bir ivme kazandırmak isteyen Süleymanpaşa Belediyesi gençlerimizin geleceğine küçük de olsa bir katkı yapmak için sizleri kampanyaya katılmaya davet ediyor.
 
EŞKİNAT; “BURSUMUZ EYLÜL AYINDA BAŞLAYARAK HAZİRAN AYI DAHİL 10 AY DEVAM EDECEK”
 
Amaçlarının kampanyanın Süleymanpaşa genelinde yaygınlaşması olduğunu ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Bu işe başladıktan sonra apartman girişine ‘Bu apartman bir üniversite öğrencisi okutuyor’ diye bir plaket astık ve farkındalık yarattık. Bu levhayı gören insanlar ‘bu nedir’ diye sorduklarında onları bilgilendiriyoruz ve herkes de bir heves uyandırıyor. Arkadaşlarımızdan ‘biz de katılalım’ diyenler oldu. Ancak bizim bu projede amacımız aramıza 3-5 kişi daha katmak değil, Süleymanpaşa genelindeki apartmanları, kişi ve kurumları da içine alarak böyle bir proje gerçekleştirip öğrenci okutulmasına vesile olmaktır. Hedefimiz herkesi bu projeye katmak ve sürekliliği olan geniş bir ağ kurmak. Bursumuz eylül ayında başlayarak haziran ayı dahil 10 ay devam edecek” şeklinde konuştu.
 
“HERKESİ KAMPANYAYA KATILIP BİR ÖĞRENCİMİZİN DAHA OKUMASINA YARDIMCI OLMAYA DAVET EDİYORUM”
 
Projenin ilk yılı olmasına rağmen katılımın çığ gibi büyüdüğünün altını çizen Eşkinat; “ Kar tanesi gibiydik birleşe birleşe bir çığ olduk, şuana kadar yaklaşık 60 öğrencimizin okuması için burs geliri elde edildi. Kısa bir sürede gelinen mesafe oldukça başarılı.  Aylık 200 TL katılım ile bir apartman, bir topluluk ya da bireysel olarak herkesi bu kampanyaya katılıp bir öğrencimizin daha okumasına yardımcı olmaya davet ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılında yeni filizlerimiz için sizlerde katkı verin.” dedi.