info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
42.3606
Dolar Satış
:
42.4369
Euro Alış
:
49.3699
Euro Satış
:
49.4588
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Linet, Ayçiçeği Festivalinde Ayçekirdeği İstedi

Tekirdağ ın Hayrabolu ilçesinde belediye başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası 23.Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı nda Linet en güzel şarkılarını Hayrabolular için söyledi.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde belediye başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası 23. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı'nda Linet en güzel şarkılarını Hayrabolular için söyledi.
 
Alpullu Caddesi Festival konser alanında sahne alan Linet, Hayraboluluları söylediği birbirinden güzel şarkılarla coşturdu.
 
Linet, Ayçiçeği Festivaline geldiğini belirterek, İlçe Kaymakamı Tamer Orhan'dan kendisine çiçek verdiği sırada çitlemek için ayçiçeği sözü de aldı.
 
Gecede, Bulgaristan'ın Karnobat kentinden gelen halk dansları ekibi oyunlarını sunarken, şarkıcılar Belgin Gölcük, Emirkan'da birer konser verdi.