info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Lüleburgaz Belediyesi, Malkara Belediyesini Ziyaret Etti

Lüleburgaz Belediyesi, Malkara Belediyesini Ziyaret Etti

Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Aslan ve Lüleburgaz Belediyesi Birim Müdürleri 4 Şubat 2015 Çarşamba günü saat 12.00'de Malkara Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı’ya makamında ziyarette bulundular.
Gerçekleştirilen ziyarette Lüleburgaz Belediyesi Plan Proje Müdürü Gökhan Kaya Atay, Bilgi İşlem Müdürü İbrahim Zengin, Destek Hizmetleri Müdürü Kerem Demirkıran, Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, Lüleburgaz Belediyesi Personeli Elektrik Müh.
Tansel Kılınçoğlu ve Malkara Belediyesi Zabıta Müdürü Ercan Doğan yer aldı.
 
 
Belediyelerin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı Malkara Belediyesi’nin 2015 yılında yapılan ve yapılacak olan yatırım planları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretin sonunda Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Aslan ve Lüleburgaz Belediyesi Birim Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı’ya Malkara Belediyesinin çalışmaları için başarılar dilediler.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı da gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Aslan ve Lüleburgaz Belediyesi Birim Müdürlerine teşekkür etti.
Kaynak : Murat Ürtekin