info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

Tekirdağ’a bağlı Malkara Belediyesi tarafından muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıda, Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla birlikte yapılması planlanan ve yapılan hizmetler ve olası hizmetlerde aksaklıklar gibi çeşitli konularda muhtarlara bilgiler verildi.
Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, Malkara Belediyesi Belediye Fen İşleri Müdürü Bülent Yavaş, Temizlik İşleri Müdür Vekili Lebriz Kuşçu, Su İşleri Müdür Vekili Kamil Mersinli ve Zabıta Müdür Vekili Serkan Gür ile mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz, Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte bir geçiş süreci yaşadıklarını ifade ederek, "Bu geçiş sürecinde bir takım olası sıkıntılar ve sorunlar olacaktır. Bu sorun ve sıkıntılarda bizlere anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca bu tür sıkıntıları kendi içimizde çözmeliyiz" dedi. 
Konuşmanın ardından muhtarlar büyükşehir yasası ile mahalle olan yerleşim yerlerinde sıkıntı olan çöp, kanalizasyon, su, mezarlık temizleme gibi sorunların ortaya çıktığını, bu hususlar üzerinde acil çözüm beklediklerini belirtti. 
Toplantı soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.