info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi nden Protokole İftar Yemeği

Tekirdağ ın Malkara ilçesi Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde Malkara Protokolüne iftar yemeği verildi.

Bahar Turistik tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Belediye Başkanı Birol Kaya 95. Zırhlı Tugay Komutanı Ahmet Can Çevik, Jandarma Komutanı Sedat Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ eski Belediye Başkanı Ahmet Aygün, Tekirdağ İl Müftüsü Mamut Gürlen, İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mahmut Kotan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cevdet Soyak, Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Gökay İnal, İnşaat Mühendisleri Odası İl Başkanı Osman Taşseten, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Saygı, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Sami Kayın, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Mahalle ve Köy Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri, Eski Belediye Başkanları, Eski İl Genel Meclis Üyeleri, Eski Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
İftar sonrasında konuşan Belediye Başkanı Birol Kaya Ramazan aynın bereket ayı olduğunu belirterek, bu ayda tüm düşmanlıkların, kırgınlıkların son bulmasını dilediğini söyledi. İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı’ nın sofra duası ile iftar sona erdi.