info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Güven Tazeledi

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Genel Kurulu toplantısında 3 listenin girdiği seçimde Mevcut Başkan Erhan Bingül yeniden başkan oldu.

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Genel Kurulu toplantısında 3 listenin girdiği seçimde Mevcut Başkan Erhan Bingül yeniden başkan oldu.
 
Malkara Belediye Kapalı Düğün salonunda yapılan Genel Kurul toplantısı açılış ve yoklamanın yapılması ile başladı. Yoklamanın sonrasında oluşturulan Divan Başkanlığına Şarköy Esnaf Kefaret Kooperatifi Başkanı Şemsettin Eyyübi Batı, Divan Başkan Vekilliğine Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Yavuz, Katip Üyeliklere Selçuk Gündüz, Öner Kökten ve Hamdi Çevik seçildiler.
 
Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunmasının ardından Başkanlık Divanına tutanakları imzalama yetkisi verildi. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporları ve Denetim Kurulu Raporları okunarak kabul edildiği toplantıda raporların okunmasının ardından bilanço gelir ve gider hesapları okunup müzakeresi yapılarak kabul edildi.
 
Toplantıda Yönetim ve Denetleme Kurulunun ayrı ayrı ibrası, yeni dönem çalışma programı içinde yer alacak olan eğitim, teorik, pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesinin kabulü yapıldı. Aylık ücretlerin, huzur haklarının yolluk ve konaklama ücretlerinin tespiti yapılarak Yönetim Kuruluna gayrimenkul alım ve satım yetkisi verildi.
 
Dilek ve temenniler maddesinde Üç adayın kendilerini anlatmasının ardından söz alan Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, “Malkara’nın daha iyi bir yer olması için 4 buçuk yıldır çalışmaktayım. Geçen bunca zaman içinde gerek ekonomik, gerek kültürel gerekse sosyal belediyecilik konusunda Malkara’mızı geliştirmek için durmadan çalıştık. Malkara değişecek dedik hizmet almayan bir Malkara’dan hizmet alan bir Malkara konumuna geldik. Cenab-ı Allah nasip ederse dün olduğu gibi yarında sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Güzel Malkara’mıza hangi konuda olursa olsun hizmet edenlere şükranlarımı sunuyor ve Malkara’mız için ne hayırlısıysa o olsun diyorum" dedi.
 
Belediye Başkanı Birol Kaya, konuşmasının ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na verdiği hizmetlerden dolayı bir dönem Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Hüseyin Topçu’ya plaket verdi.
 
Plaket verilmesi sonrasında Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Seçimine geçildi.
 
Mevcut 872 üyesi bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçiminde toplam 691 oy kullanıldı. Kapalı zarf usulü gerçekleşen seçimlerde seçime giren Beyaz listede Recep Kartay ve ekibi 179 oy, Sarı liste Erhan Bingül ve ekibi 273 oy ve Mavi liste Ali Çelikören ve ekibi 236 oy aldılar. 273 oy alan mevcut başkan Erhan Bingül yeniden Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı olurken Yönetim Kurulu üyeliklerine Vahdettin Şahin, Hüseyin Topal, Nejdet Pekgöz, Ülker Binal, Ali Ok ve Hüseyin Kale, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Bülent Öztürk, Olcay Düngel, Ali Yılmaz seçildiler.