info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Kız Teknik ve Meslek Lisesi 80 Mezun Verdi

Tekirdağ’a bağlı Malkara Kız Teknik ve Meslek Lisesi okulun bahçesinde düzenlenen törenle 80 öğrencisini mezun etti.

Mezuniyet törenine, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Kredi ve Yurtlar Müdürü İsmail Peksöz, Okul müdürü İbrahim Çakal, TSO Başkanı Ümran Bilgin, HEM Müdürü Turan Ayhan, Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Fahri Borazan, Anadolu Lisesi Müdürü Mümün Lütfüoğlu,Belediye başkan yardımcıları Bahattin Cömert ve Celal Yılmaz, Okul müdürleri, öğretmenler, ve öğrenci velileri katıldı. 
Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü İbrahim Çakal, mezun olan öğrencilere eğitim ve iş hayatlarında başarılar diledi. Törende okuldan derece ile mezun olan öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Bahattin Cömert ve Celal Yılmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü verdi. 
Okul Müdürü İbrahim Çakal tarafından da okul aile birliği yönetimine plaket takdim edildi. Törende okul birincileri okul kütüklerine plaketlerini çakarken, tören sonunda öğrenciler, okullarını bitirerek diplomalarını almalarının ardından keplerini havaya fırlattı.