info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Myo Gıda Teknolojisi Öğrencileri Ulusal Kongrede Ödül Aldılar

Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri "IV. Süt ve Süt Hayvancılığı Öğrenci Kongresi ne sunulu ve poster bildirileri ile katıldılar.

 

Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri Dünya Süt Günü kapsamında Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından "Sütün İyiliği" temasıyla Ulusal düzeyde düzenlenen "IV. Süt ve Süt Hayvancılığı Öğrenci Kongresi'ne sunulu ve poster bildirileri ile katıldılar.
 
Malkara Meslek Yüksekokulumuz Malkara Belediyesi'nin büyük destekleriyle kongreye Öğretim Görevlisi Kayhan Yılmaz, Öğretim Görevlisi Rahmiye Sezer, Öğretim Görevlisi Duygu Korucu ve 15 kişilik Gıda Teknolojisi Öğrenci grubu katıldılar.
 
Kongre Bilim Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde Malkara Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Murat Aşar, Emre Alçi, Emirhan Oktar, Serhat Kızgın, Cengiz Sili tarafından hazırlanan "Trakya Peynir Helvası ve Tarihçesi" başlıklı poster bildiri ile ikincilik ödülü aldılar.
 
Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan kongre ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, "İlçemizi ve Meslek Yüksekokulumuzu bilimsel bir ortamda ve kuruluşunun 20.yılında başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca öğrencilerimizin çalışmalarına yardımcı olan ve teşvik eden ilgili Öğretim Görevlisi Arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum" dedi.