info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP den Görkemli İftar Yemeği

Tekirdağ MHP il başkanlığınca Ramazan ayı sebebiyle dünakşam Özdemirler düğün salonunda MHP Gen. Başk Yard. Tuğrul Türkeş ve tüm ilçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda üyenin katılımıyla iftar yemeği gerçekleştirildi.

Tekirdağ MHP il başkanlığınca Ramazan ayı sebebiyle bu akşam Özdemirler düğün salonunda MHP Gen. Başk Yard. Tuğrul Türkeş ve tüm ilçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda üyenin katılımıyla iftar yemeği gerçekleştirildi.
 Tekirdağ MHP il başkanlığı tarafından küskünlerin iftar yemeğinde buluşmalarını sağlamak amacıyla yapılan geniş katılımlı iftar yemeğine MHP Gen. Başk. Yard. Tuğrul Türkeş de katıldı.Tekirdağ MHP Milletvekili Bülent Belen, Eski il başkanlarından Yunus Meral , Mustafa Yüce, Kamil Günay, Taner Karaoğlu ile eski kuruculardan Özcan Şahintuğ, Raşit Danalar, İsmail Hakkı Güngör, Ayhan Erçilli, ilçe başkanları; Sertaç Alkaya, Hasan Uzun, Naci Bayraktar, Mustafa ordu, Yüksel Doğan, Şenol Karabey, Hakan Özgül, Cuma Kurt, Timur Vardar, Tic. San. Od. Yön. Kur. Başk. Cengiz Günay, Meclis Başk. Mustafa Özden, Es. San. Birlik Başk. Sami Kayın, Taş. Koop. Başk. Eli Rıza Eti, oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Kızılay Başk. Rıza Özen ve yön. Kur. Üyeleri,Kamu- Sen başk. Muzaffer Doğan ve bağlı sendika başkanları, Türkav Başk. Hamdi Budak ve yönetim kurulu üyeleri,MHP İl Gen. Mec. Üyesi Şinasi Koltuk, Muhtarlar, Ziraat Od. Başk İmdat Saygı, MHP Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi Gündüz Alpay OZAR, Servet Boztekin ,çok sayıda MHP üyesi yemeğe katıldı.
 Yemek öncesi Hafız Servet Boztekin tarafından dua edilerek iftar yemeğine başlandı. Tekirdağ İl MHP il yönetim kurulu adına başkan vekili Muzaffer Destereci hoş geldiniz konuşmasını yaptı. Ardından İl başkanı Enes Kaplan ; Yemeğe katılan Tüm misafirlere başta MHP Gen. Başk Yard. Tuğrul Türkeş e katılımlarından ötürü teşekkür etti.
 Bin yıldan daha hayırlı 14 ağustos Salı günü kutlayacağımız mübarek kadir gecesinin hepimize sağlık ve huzur getirmesini dilerim, İslam alemi birlik ve beraberlik içinde olması gerekirken ne yazık ki devletimizin iyi yönetilmemesi, dış günlere taviz verilmesi ülkemizi mübarek ramazan ayında kan gölüne çevirmiştir.
 Ramazan ayı vesilesiyle varsa aramızdaki küskünlükleri kaldırmalıyız. Nefis duygularımızı yenerek elimizi uzatabilme cesaretinde bulunabilmeliyiz, biz onları hatalarıyla kabul ederek sağduyu bulmalarına yardımcı olmalıyız. İl başkanı Enes Kaplan Tekirdağ’ın büyük şehir olacağı düşünüldüğün de Tekirdağ’ı yönetecek iyi kadroların bir araya getirilerek MHP tarafından bu kadrolara talip olacağız, 2013 yılı sonbaharında muhtemeldir ki yerel seçimler yapılacak, yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı belediye meclis üyeliğine aday olacak arkadaşlara çok iş düşmektedir. Partimiz tarafından önümüzdeki aylarda il istişare kurulu sadece yerel belediye çalışmalarıyla ilgili hazırlayacakları rapor ile halkımıza, bu gün iş başında olan belediyenin yaptıkları ile MHP belediyesinin yapabileceklerini anlatacağız. MHP olarak biz bundan böyle Türkiye’nin genelde yönetimine yerelde de büyük şehir belediye başkanlığına talibiz dedi. Daha sonra söz alan MHP Gen. Başk. Yard. Tuğrul Türkeş engin siyasi tecrübesiyle Türkiye’nin Bu gün içinde bulunduğu durum , Güneydoğu bölgesinde oynanan oyunların başta terör olmak üzere geniş açıklamalar da bulundu. Bu gün TBMM nin olmazsa olmazı olan MHp nin 51 milletvekilii içinde 14 tecrübeli bakanı olduğu düşünüldüğünde en iyi yetişmiş kadroların MHP içinde bulunduğunu iddia ediyorum dedi. Terör’ü ve ekonomiyi ancak MHP iktidarında biz çözeriz dedi. 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılına kadar herkes iyi düşünmeli biz bundan sonraki yapılacak olan ilk seçimlerde önce TBMM de özlenen çalışmaları yapacağız ilk yerel seçimlerde de vatandaşımızın bize vereceği destekle belediyeleri alarak hizmetlerimizi vatandaşa götüreceğiz dedi. Daha sonra Tekirdağ Tic. San. Od. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Tuğrul Türkeş burada yaptığı açıklamada partimiz içinde Genel başkanlık için herhangi bir çekişme yoktur, birkaç arkadaşımız demokrasinin gereği olarak adaylıklarını açıklamışlardır. Birlik ve beraberliğimiz aralıksız devam ediyor “dedi.