info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Milletvekli Belen Şarköy ü Ziyaret Etti

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP İl Başkanı Enez Kaplan ile birlikte Tekirdağ’ın Şarköy ilçesini ziyaret etti.

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP İl Başkanı Enez Kaplan ile birlikte Tekirdağ’ın Şarköy ilçesini ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanı Naci Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Belen, Şarköy Devlet Hastanesi, Ziraat Odası, 835 Sayılı Şarköy Yağlı Tohumlar Kooperatifi, Şarköy Esnaf ve Kefalet Kooperatifi ve Su ürünleri Kooperatifini ziyaret ederek bir süre ilgililerden bilgi aldı.

Makedonya’dan gelen Ufuk Derneği Başkanı Enes İbrahim ve yönetim kurulu üyesi İlker Gavaz ile görüşen Belen önemli açıklamalar yaptı.

MHP olarak, Balkanlar konusunda hassas olduklarını belirten, Belen “Bizim sloganımız önce milletim, sonra partim sonra bendir. Arkadaşlarımız gittikleri yabancı ülkelerdeki Türk topluluklarıyla, bütün liderlerle, kanaat önderleriyle görüşür. Ayrım yaparsanız, oralardaki yabancı güçlerin oyununa alet olursunuz, Türk topluluklarını bölersiniz.” dedi.

Balkanlarda ve Avrupa’daki Türklerle organize bir çalışmanın olmadığını belirten MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, “Benim en büyük hayalim, Balkan-Türk etkinlikleri çalışması düzenlemek. Trakya’nın üç ilinde, Türk topluluklarının, sanatçılarını, bilim adamlarını, din adamlarını, kanaat önderlerini bir araya toplayıp, ortak bir deklarasyon açıklamak.” dedi.

Milletvekili Belen, Balkan-Türk Kurultayı yapılmasının doğru olacağına inandığını ifade ederek “Bulgaristan’da MHP eşittir, faşizm diye bir algı var. Bizim faşist olmadığımız, tam olarak anlatamamışız. Dolayısıyla, Balkan Türkleri ile MHP’nin irtibatı zayıf kaldı. Genel Başkanımızın Balkan ülkeleri ziyaretinin ardından daha organize hale gelinecektir” dedi.