info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Minikler Ailelerine Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim öğretim veren Özel İdare İlkokulu’nda Yerli Malı Haftası çerçevesinde etkinlik düzenlendi.

Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen programın amacının, öğrencilere tutumlu olma bilincinin aşılanması olduğunu ifade eden Özel İdare İlkokulu Yönetimi, “Yerli Malı Haftası’nda, öğrencilerimize Türkiye’de üretilen ürünleri tüketmeleri ve bu ürünleri arkadaşları ile paylaşmalarını aşılamaya çalışıyoruz” açıklamalarında bulundu.
 
Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak da bilinen Yerli Malı Haftası’nda Çerkezköy Özel İdare İlkokulu’nda bulunan ana sınıflarından Sevgi Sınıfı’nın minik öğrencileri tarafından hazırlanan programda kurulan masalar, veliler tarafından hazırlanan pasta, börek, çörek, meyve, çerez ve meyve suları ile donatıldı. 
 
Programın koordinasyonunu üstlenen Sevgi Sınıfı Öğretmeni Nurcan Hekim, bu tür etkinliklerin çocuklar üzerinde çok olumlu ve güzel etkiler oluşturduğunu belirterek, “ Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemini kavramak için bu etkinliği okul öncesi döneminden öğretmek çok daha faydalı oldu. İlk kez düzenlediğimiz etkinlikte velilerimiz de mutlu oldular. Amacımız ailelerinin çocuklarını kendileri kadar sevebilecek bir ortama bıraktıktan sonra aldıkları eğitimin, çocuğun ileri yaş dönemlerine olumlu yansımasıdır” ifadelerini kullandı. 
 
Etkinlikte minik öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirirken, söyledikleri şiir ve şarkılarla da ailelerine unutulmaz bir gün yaşattılar.