info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Anadolu Lisesi nden Dayanışma Yemeği

Tekirdağ iline bağlı Muratlı ilçesinde bulunan Anadolu lisesi okul aile birliği, Tekirdağ Yeni Sanayi deki yeni salonda öğrenci velileriyle birlikte sosyal etkinlik düzenledi.

Muratlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Yılmaz, etkinliği düzenlemekteki amaçlarının velilerin tanışıp kaynaşması ve dayanışma sağlanması, okul Aile birliğine maddi katkı sağlanması amacıyla yapıldığını bildirdi.

Arif Yılmaz, "Çekilişler düzenleyerek okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayan okul aile birliğine maddi katkı sağlamak istedik.Burada çeşitli hediyeleri açık arttırmaya çıkardık. Elde edilen parayı Okul aile birliği okulumuz için kullanacak. Tekirdağ lı öğrencilerimiz çoğunlukta olması sebebiyle bu etkinliği Tekirdağ da yaptık. İlk defa böyle bir etkinlik yapıyoruz. Gelecek yıllarda da bu etkinliğimizi daha coşkulu bir şekilde sürdürmeyi düşünüyoruz." dedi.

diye görüşlerini açıklarken "Bizlere katkılarından dolayı yardımlarını esirgemeyen Muratlı ve Tekirdağ esnafımıza bilhassa Güloğlu ailesine teşekkürlerimizi bildirirken bizi kırmayarak davetimize gelen velilerimize de şükranlarımızı belirtmek isterim" diye konuştu.

Etkinlikte davetlilere pilav ve ayran verilirken davetliler bol bol oynayıp stres attılar.