info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı da Tren Yoluna Tel Çit Çekiliyor

Tekirdağ ın Muratlı ilçesinde kazaların önüne geçebilmek için tren yolu çevresine tel çit çekilmeye başlandı.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde kazaların önüne geçebilmek için tren yolu çevresine tel çit çekilmeye başlandı. Karşıya geçebilmek için 2 kilometre yol yürümek zorunda kalan vatandaşlar, yetkililerden tren yoluna üst geçit yapmalarını istiyor.

Muratlı'da tren yolunda meydana gelen kazaları önlemek için tren yolu çevresine tel çit çekiliyor. Karşıya geçmek isteyen vatandaşlar yollarının uzaması nedeniyle çit çekilmesine tepki gösteriyor. Karşıya geçmek için 2 kilometre yol kat ettiklerini belirten Muratlılılar, yetkililerin tren yoluna Yayalar için üst geçit yapması gerektiğini kaydetti.

Karşıya geçmek için 2 kilometrelik yolu yürümek istemeyen vatandaşlar ise çareyi, çitleri kendi imkanları ile kaldırmakta buldu. Demiryolları görevlileri ise vatandaşlar tarafından kaldırılan çitlerin yerine yenilerini taktı.

Yolun karşısına geçmek için 2 kilometrelik yol kat etmek zorunda kaldıklarını belirten Ethem Ergül, "Yapılan her hizmet, halkın yararına olmalıdır, zararına değil. Yetkililerin buna bir çözüm üretmesi gerekir." dedi.