info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Mhp İlçe Teşkilatı’ndan Protesto

Muratlı Talatpaşa ilköğretim okulundaki Atatürk büstü ve Türk bayrağına saldıranları protesto için,Muratlı MHP teşkilatı tarafından,Hürriyet meydanındaki Atatürk heykeli önünde bir basın açıklaması düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından,Avukat Bahar Meriç tarafından,Atatürk heykeline çiçek kondu.Törene,ayağı kırılan MHP ilçe başkanı İmdat Altıntaş’ın koltuk değnekleri ile katılırken,parti yöneticisi Adnan Cengiz bir basın açıklaması yaptı. Adnan Cengiz açıklamasında;
“Ülkemiz ve milletimiz son günlerde  meydana gelen olaylardan dolayı gergin ve tedirgindir.Ülkemizin güney sınır ötesinde çatışmalar devam etmekte,savaştan kaçan bölge halkı ülkemize sığınmaktadır.Bugüne kadar teröre destek veren millet ve devlet düşmanı hainler,sınır ötesini bahane ederek ülkemizde birçok şehirde isyana kalkışmış,aziz milletimizin şerefli bayrağına,Ulu Önderimizin büstlerine zarar vererek maneviyatımıza el uzatmışlardır.Birçok kamu binası,özel araç ve işyerleri zarara uğratılmıştır.Bu kalkışmanın bir tezahürü de ne yazık ki ilçemizde yaşanmış,akıl,vicdan,huzur ve millet olma bilincinden uzak bazı hainler Ulu Önderimizin büstüne saldırmış ve kutsal bayrağımızı tahrip etmişlerdir.
Kargaşa ve terörden beslenen bu zavallılar,yüzyıllardır bir arada yaşayan milletimizi bölemeyecek ve bu milletin maneviyatına uzanan elleri kırılacaktır.
Ulu Önder Atatürk’ün Cumhuriyetindeki yüce mecliste milletin vekilliğini üstlenip insanlarımızı sokağa dökenler,teröre çanak tutup teröristle kucaklaşanlar,bu millete er veya geç hesap verecektir.
Biz Türk milliyetçileri olarak,aziz milletimizin manevi değerlerine saldırıyı şiddetle kınıyor,değerli halkımızın bu günlerde daha uyanık olmasını temenni ediyoruz.
Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in simge ve işaretlerini kullanarak sokaklara çıkanların,karanlık mahfillerin telkin ve yönlendirmesi altındaki ajan-provakatörler olduğu unutulmamalıdır.Birlik ve beraberlik içinde bu günleri aşalım.
NE MUTLU BU VATANDA HUZURLU YAŞAYANA,NE MUTLU BU VATANDA SEVDALANANA,NE MUTLU “TÜRKÜM” DİYEBİLENE” Dedi.
Basın açıklamasının ardından grup olaysız dağıldı.