info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Savcılığı ve Emniyeti Bonzai’ye Geçit Vermiyor

Muratlı Emniyeti, yaptığı operasyonlar sonucu satıcıları ele geçirdi.

Bir süre önce,Muratlı Kaymakamlığı ve emniyet güçleri işbirliğiyle son zamanlarda ülke genelinde gittikçe artan BONZAİ isimli uyuşturucu madde ve diğer tüm uyuşturucuları içeren bilgilendirme toplantısı düzenlenmişti.Bu toplantıda,uyuşturucu türleri,tanımı,zararları ve mücadele yöntemleri ele alınmıştı. Bu toplantı meyvesini verdi ve Muratlı emniyeti,yaptığı operasyonlar sonucu satıcıları ele geçirdi.
Muratlı Başsavcısı Ferhat Engin Kurular’ın bizzat yönettiği uyuşturucu operasyonunda sarılı halde kullanıma hazır BONZAİ adlı uyuşturucu yakalanmış ve bir kişi uyuşturucu imal ve ticareti suçundan tutuklanmıştır.
Muratlı Kaymakamlığından yapılan açıklamada;
“Son günlerde yurt genelinde ve Muratlı ilçemizde artan Bonzai ve benzeri tabir edilen uyuşturucu madde kullanımına yönelik mücadeleyle ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüğümüzün istihbari çalışması sonucu Muratlı Cumhuriyet Savcılığımızın bizzat yönettiği müşterek operasyonda;Dört kişi,üzerinde “fişek” tabir edilen sarılı halde Bonzai ile birlikte yakalanmıştır.
Satışı gerçekleştiren şahısların ikametlerinde yapılan aramada da 100 adet sarılı halde kullanıma hazır ayrıca gazete kağıdına sarılı vaziyette 2.86 gram ağırlığında Bonzai tabir edilen uyuşturucu madde yakalanmıştır.
Şüpheli şahıs,uyuşturucu madde imal veya ticareti suçundan,çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslimi sağlanmıştır.İlçemizde uyuşturucu tacirlerine yönelik mücadelemiz kesintisiz devam edecektir” Denilmektedir.
Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu,Savcılık,Emniyet ve Jandarma kolluk kuvvetlerinin son zamanlarda sık görülen Bonzai adlı uyuşturucu ile mücadelede yoğun bir şekilde çalışmakla  birlikte,vatandaşların da bu zararlı maddeyle mücadelede emniyet güçlerine yardımcı olarak,bu tehlikeli maddenin yok edilmesi için 155’i aramaktan çekinmemelerini ifade etti.
Kaynak : Murat Ürtekin