info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlılı Hanımlardan Örnek Pazar

Muratlı lı Ev Hanımları Hanımeller Halk Pazarı Kurdu

 

Muratlılı ev hanımları, Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe’nin desteği ve Muratlı Belediye işhanı idari başkanı Varol türel’in tahsis ettiği yer sayesinde, el emeği, göz nuru yiyecek ve el işlerini Belediye binasının alt katında oluşturdukları halk pazarında her Çarşamba satmaktalar.
 
Bu pazara halk ve belediye çalışanlarının ilgisinin büyük olması, evde hazırlanan ürünlerin kısa sürede satılması, Belediye başkanının sürekli tezgâhları ziyaret edip destek vermesi sonucu, bu çalışmanın büyüyüp gelenekleşeceği yönünde izlenim oluşturmaktadır. Bu konuda düşüncelerini dile getiren ev hanımları, “evde oturmaktansa hem eve katkı, hem de vatandaşa doğal, el emeği göz nuru ürünler sunmamız hem de tezgâhımızı ziyaret edenlerin ekonomik ve damak tadı olarak memnun ayrılması bizi mutlu etmektedir. Bize desteğini esirgemeyen Nebi Tepe ve Varol Türel’e teşekkür ederiz.” Dediler.
 
Yer tahsisi yapan Varol Türel, Amaç, hayatımızın yapı taşları olan bayanlara destek olmak, toplumda daha fazla yer almaları ve ayaklarını sağlam basmaları için imkân yaratmaktır. Bu alanda bir nebze olsun katkımız olduysa mutluyuz.” Dedi.
                                                                            
Kaynak : Murat Ürtekin