info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müsiad Tekirdağ Şubesi Kuruluş Çalışmalarına Başladı

Tekirdağ da bir yıldan bu yana çeşitli etkinliklerle kuruluş hazırlıkları devam eden Tekirdağ MÜSİAD şubesi bu gün ikinci tanışma toplantısını yaptı.

 

Erdoğan Orhan Kongre merkezinde yapılan istişare toplantısı ve iftar yemeğine ilimizin seçkin iş adamlarının katılımıyla gerçekleşti. Tekirdağ MÜSİAD kurucu başkanlığına atanan Dr. Oktay Dede nin temsilciliğinde devam eden çalışmalar yine aynı ismin başkanlığında sürdürülmektedir.
 
 
MÜSİAD Tekirdağ şube kuruluşu şirket temsilcilerinin öncülüğünde kuruluş çalışmaları sürdürülerek en kısa zamanda şube kuruluşunun tamamlanması hedeflenmektedir. Tekirdağ Erdoğan Orhan Kongre merkezinde bu gün yapılan ikinci istişare toplantısına ; Dr. Oktay Dede, Erdoğan Orhan, Ahmet İlker Subaşı, Mahmut Sami Sivri, Zeki Sezen, Ünal Güneş, Zülfü Kaya, Erkan Pehlivanoğlu, Ekrem Kaan,Süleyman Özgüven, İrem Abaoğlu, Murat Şap, Ahmet Altay,Mehmet Murtaza Kılıç, Mustafa İşcan, Yadigar Gümüştaş, Koray Orun, Hakan Gürel, İsmail Veisoğlu,Elim Şen,Hasan Engin Çoban,Ahmet Aslan,Burhan Ateş,Serkan Yüce,Sedat Çelik,Oktay Hacıoğlu,Yücel Fidan,Ömer Ata katıldılar.