info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MÜSİAD Tekirdağ’da Görev Dağılımı Gerçekleşti

Geçtiğimiz hafta Genel Kurulunu tamamlayan Ahmet Candan Başkanlığı’ndaki MÜSİAD Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta birçok davetlinin katılımıyla 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı tamamlayan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi’nin Ahmet CANDAN Başkanlığı’ndaki yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyeleri görevleri ile birlikte belli oldu.

Buna göre MÜSİAD Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımı şöyle oluştu.

Şube Başkanı Ahmet Candan

Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Ramazan Doğan

Mali işler ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı Münür Kılıç

Eğitim ve kültürden sorumlu başkan yardımcısı Çağrı Farımaz

Basım, araştırmalar, yayın ve ortak satınalmadan sorumlu başkan yardımcısı Ali Doğan

Kurumsal ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Ömer Tüfekçi

Üye ilişkileri komisyon başkanı Oktay Koç

Sektör kurulları komisyonu başkanı Sedat Güner

Uluslararası ticaret ve işbirlikleri komisyonu başkanı Sedat Mercan

Gençlik kurulu komisyonu (genç müsiad) başkanı Muhammed Emin Gülbaba

Arge ve projeler - denetim komisyon başkanı Erdoğan Orhan

Fuar, organizasyon başkanı Mehmet Gülkan

Sağlık sektör kurulu başkanı Ekrem Kaan

Hizmet sektör kurulu başkanı Mümün Kelle

Dış ilişkiler komisyon başkanı Hüseyin Adalı

Candan; "Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz" İlk Yönetim Kurulu toplantısını şube binasında gerçekleştiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Başkanı Ahmet CANDAN yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi. “Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. MÜSİAD, her zaman birlik ve beraberliğin sergilendiği nadide bir sivil toplum kuruluşu olmuştur.

Bizim başarımızın sırrı da işte bu noktada gizlidir. MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’nde yapılan bu görev dağılımıyla, birlikte ve beraberlik içinde önümüzdeki yıllarda inşallah hedefi düşürmeden gerekli çalışmaları yapacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Açıklamasının devamında ise Candan, “Yeni dönemdeki hedeflerimiz; ilimizin ve ülkemizin İmalatına, ihracatına ve istihdamına katkıda bulunacak projeler gerçekleştirmek. İnşallah yeni bir yönetim yeni bir heyecan olacağına inanıyoruz. Yeni dönemdeki hedeflerimiz; Nitelikli üye sayımızı artırırken bilgilendirici ve faydamıza olan eğitim seminerleri, konferanslar ve paneller düzenlemek, bunun yanında ilimizdeki kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla iletişimimizi ve ilişkilerimizi artırarak devam ettirmek, Üniversite-Sanayi İşbirliğinin daha da güçlenmesi için projeler geliştirmek, yine ilimizin ve ülkemizin İmalatına, ihracatına ve istihdamına katkıda bulunacak projeler gerçekleştirmek, içe ve dışa dönük sosyal, kültürel faaliyetler yapmak sayabileceğim birkaç hedeflerimizdendir.” İfadelerini kullandı.