info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Öge Ailesi’nin Kaçırılan Torunu Bulundu

Tekirdağ’ın tanınmış iş adamalarından Ahmet Öge’nin torunu Gülce Alpaslan Eskişehir’de bulundu.

Edinilen bilgilere göre; kaçırıldığı iddia edilen Ahmet Öge’nin torunu Gülce Alpaslan’ın jandarma güçlerinin yaptığı titiz çalışma sonucu tespit edilen Alpaslan ve yanındaki N.K jandarma güçlerinin polis ile ortaklaşa yaptığı bir çalışmalardan dolayı gidecek yerleri kalmadı en sonunda Dayısı Melih Öge’yi aradı ve adresini verdi. Verilen adrese giden jandarma ekipleri Gülce Alpaslan’ı alarak dayısı Melih Öge’ye teslim ettiler.
 
İstanbulda ikamet eden Sosyal medyada tanıştığı arkadaşı N.K tarafından kaçırılmış olabileceği konuşulan Gülce Alpaslan bulunması için sosyal medyadaki arkadaşı N.K üzerine yoğunlaşan emniyet güçleri, aslen Eskişehirli olan N.K ‘yı takip etmeye başladılar. Takipler neticesinde Eskişehir de jandarma ekipleri tarafından 20 noktaya operasyon düzenlendi. Operasyonlar devam ederken Gülce Alpaslan’ın Tekirdağ daki dayısı Melih Öge’ye bulunduğu yeri telefonla bildirerek kendisini almasını istedi. Jandarma ekiplerine bilgi veren Dayısı Melih Öge’in verdiği adrese giden jandarma ekipleri Gülce Alpaslan’ı alarak dayısı Melih Öge’ye teslim ettiler. Gülce alpaslan dayısı Melih Öge ile birlikte Tekirdağ ‘a ailesine getirilmek üzere yola çıktı.
 
Kızlarının bulunması üzerine büyük mutluluk yaşayan aile  bu süreçte yanlarında olan ve Gülce’nin bulunması için yoğun çaba gösteren başta jandarma ve tüm emniyet güçlerine teşekkür ettiler.