info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Öğrencilerden Başkan Baysan a Ziyaret

Hemşirelik Haftası münasebetiyle, Özel Çorlu Sağlık Koleji öğrencileri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ı makamında ziyaret etti.

 

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşirelik Haftası münasebetiyle, Özel Çorlu Sağlık Koleji öğrencileri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.
 
Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Sağlık Koleji Müdürü Mahmut Selvi ve öğretmenleriyle birlikte Başkan Baysan'ı ziyaret eden öğrenciler, yaptıkları çalışmalardan bahsettiler. Ziyaret esnasında öğrenciler Başkan Baysan'ın tansiyon ve nabız ölçümünü de gerçekleştirdiler.
 
Özel Çorlu Sağlık Koleji'nin Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında bir söyleşi de düzenlendi. Söyleşi kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Başkan Baysan, kendisinin de diş hekimi olduğunu hatırlatarak mesleki deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Baysan, onların sorularını da cevaplandırdı. Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşinin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. Daha sonra Çorlu Özel Sağlık Koleji Kurucusu Müslüm Hamaz, Başkan Baysan'a günün anısına plaket takdim etti.