info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ölüm Anı Kameraya Yansıdı

Tekirdağ Çorlu da, inşaat malzemeleri deposu olarak kullanılan arsadan otomobiline kalıp tahtası yüklediği sırada fenalaşan bir kişi, olduğu yere yığıldı.

 

Tekirda Çorlu'da, inşaat malzemeleri deposu olarak kullanılan arsadan otomobiline kalıp tahtası yüklediği sırada fenalaşan bir kişi, olduğu yere yığıldı. Ölüm anı kameralara saniye saniye yansıdı.
 
Edinilen bilgilere göre, olay, Şeyhsinan Mahallesi Fahrikorutürk Caddesi üzerinde bulunan ve inşaat malzemelerinin depolandığı arsada meydana geldi. 59 ZA 794 plakalı hususi otomobiliyle depo önüne gelen Rıdvan Mert (60) kalıp tahtalarını otomobilin üzerine yüklemeye başladı. Otomobile tahta yüklediği sırada bir anda fenalaşan Mert aniden yere yığıldı. Olduğu yere düşerek hayatını kaybeden Mert'in ölüm anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.
 
Çevreden geçen vatandaşların Rıdvan Mert'in cansız bedeninin fark etmelerinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Mert'in hayatını kaybettiğini belirledi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri ile Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Rıdvan Mert'in cansız bedeni önce Çorlu Devlet Hastanesi Morguna ardından da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morguna sevk edildi.
 
Ölüm anı güvenlik kameralarına an be an yansıyan Rıdvan Mert'in ölüm haberini duyan yakınları ise olay yerinde uzun süre gözyaşı döktüler.
 
Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.