info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Otomobil Domuza Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Keşan ilçesi Küçükdoğanca köyü yakınlarında otomobilin yola fırlayan domuza çarpması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Malkara’dan akrabalarını ziyaret etmek için yola çıkan Aslan Savrın (25) idaresindeki 59 LD 905 plakalı otomobil, Papazçeşme mevkiinde aniden yola fırlayan domuza çarptı. Çarpma sonucu otomobil takla atarak yol kodu altındaki mısır tarlasına uçtu. Kazada sürücü Aslan Savrın, eşi Burcu Savrın (23), çocukları Ertuğrul Savrın (6) ve Güler Savrın (2 yaşında) yaralandı. 4 yaşındaki Yıldıray Savrın ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazazedeler kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil servis sağlık ekiplerince Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, vefat eden Yıldıray Savrın’ın cesedi hastane morguna konuldu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
TEDAVİ GÖRECEK
 
Kazada yaşamını yitiren Yıldıray Savrın’ın cenazesi Pazar günü öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Malkara / Göztepe mezarlığında defnedilirken, yaralı Burcu Savrın’ın Keşan Devlet Hastanesi’nde bir süre daha tedavi göreceği, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
DEVRİM’DEN ZİYARET
 
Devrim Gazetesi olarak dram yaşayan Malkaralı ailenin yakınlarını, ikamet ettikleri Erenler Semti Çıkmaz Sokak’taki 31 No’lu evlerinde ziyaret ettik. Bahçe içerisindeki yıkık – dökük bir evde yaşayan Savrın ailesi yaşadıkları kaza nedeniyle perişan bir durumda. Büyük iri bir domuzun sebebiyet verdiği kaza sonrası çaresizlik içerisinde olduklarını dile getiren Büyük baba Aslan Savran (60 yaşında); “Gördüğünüz gibi bu tek katlı evde oturuyoruz. Allah’a şükürler olsun ki sağlığımız sıhhatimiz yerinde, çalışıyoruz. Ailemizin yaşadığı kaza ve torunumun ölümü hepimizi derinden yaraladı” şeklinde konuştu.