info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Parasını Alamayan İşçi Çatıya Çıktı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde birikmiş alacaklarını çalıştığı firmadan tahsil edemeyen 38 yaşındaki Aydın Yarka, inşaatın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde birikmiş alacaklarını çalıştığı firmadan tahsil edemeyen 38 yaşındaki Aydın Yarka, inşaatın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Parasının verilmemesine kızarak kendisini bıçaklayan Yarka, 4 saatte ikna edilecek çatıdan indirildi. Çorlu Muhittin Mahallesi Füsunoğlu Paşa Caddesi üzerinde 5 bloktan oluşan site inşaatında çalışan 38 yaşındaki Aydın Yarka, 10 bin lirayı bulan alacaklarını tahsil edemeyince saat 14.10 da çalıştığı inşaatın çatısına çıktı. Parasını tahsil edene kadar çatıdan inmeyeceğini ve intihar edeceğini söyleyen inşaat işçisini görenler hemen ambulans, itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Yarka nın intihar ihtimaline karşı branda gererek önlem aldı.

KENDİSİNİ BIÇAKLADI

İnşaata gelen polis ekipleri ve diğer işçiler ise çatının ucunda oturarak parasını isteyen Aydın Yarka yı ikna etmeye çalıştı. Uzun süredir maaşlarını alamadığını ifade eden Yarka ise parası verilmezse çatıdan atlayacağı tehdidinde bulundu. Parasını alamadığı için kızgın olan Yarka, yanında götürdüğü bıçakla kendisine zarar verirken, kafasıyla da kiremitleri kırarak aşağı attı. İtna çabasını sürdüren polis memurunun maaşının ödeneceği garantisi üzerine çatıdan inmeye ikna edilen Aydın Yarka, olay yerinde hazır bekleyen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi ne götürüldü.

İnşaat işçisi Yarka nın bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini kestiği belirlendi. Sağlık durumu iyi olan evli ve 2 çocuk babası Aydın Yarka, tedavisinin ardından ifade vermek üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ne götürüldü.

Aynı inşaatta çalışan 11 kişinin daha uzun süredir alacakları maaşlarını tahsil edemediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.