info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Promar Tekstilde Yangın Tatbikatı

Promar Tekstilde İş Güvenliği İçin Yangın Tatbikatı Yaptı

Yurt dışına tekstil alanında 26 ülkeye ihracat yapan Promar Tekstil,son yıllarda yaşanan fabrika yangınlarına istinaden,işçilerinin olası bir yangında güvenliğinin sağlanması için yangın tatbikatı gerçekleştirdi.
 
 
Gerçek bir yangın gibi işçilerin tahliyesini sirenlerle sorunsuz gerçekleştiren genel müdür Sami Yalçın,iş güvenlik uzmanı ve bakım personeli,yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirdiler.
 
GENEL MÜDÜR SAMİ YALÇIN;“SAĞLIK VE GÜVENLİK BİZİM İÇİN ÖNCE GELİR”
 
Yapılan tatbikat hakkında açıklamalarda bulunan Fabrika genel müdürü Sami Yalçın; Bizim öncelikli “olmazsa olmaz” dediğimiz iki önemli husus vardır.Birincisi sağlık,ikincisi de iş güvenliğidir.
 
 
 
Bu nedenle,düzenli periyotlarla işçilerimize iş sağlığı ve iş güvenliği konularında seminer,sınav ve tatbikatlar yapıyor,bu alanda acil durum esnasında müdahale etmek için bazı işçilerimizi ilk yardım ve iş güvenliği kurslarına gönderiyoruz.Bu tip çalışmalar,hem sağlık hem de iş güvenliği bakımından,işletmemiz ve işçilerimiz için güvenli ve rahat çalışma ortamı yaratma amacında başarıya ulaşmasını sağlamıştır.
 
 
 
İşçilerimizin sorunsuz çalışabilmesi için her türlü güvenliği aldığımız gibi,çeşitli organizasyonlarla motivasyonlarını arttırıyoruz.ÇÜNKÜ BİZ İŞÇİ VE İŞVEREN DEĞİL,GENİŞ NÜFUSLU BİR AİLEYİZ”Dedi.
 
 
 
Tatbikat rüzgarın azizliğine rağmen,sorunsuz tamamlandı.
Kaynak : Murat Ürtekin