info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Promar Tekstilden Örnek Uygulama

İşçilerin adaptasyonu için sosyal etkinlik düzenliyor

Yurt dışından bir çok ünlü markanın dispritörlüğünü yapan ve ülke ekonomisine ihracat alanında katkıda bulunan Promar tekstil Tarım ürünleri A.Ş. işçilerinin iş ortamına paralael olarak sosyal etkinlilerle adaptasyonunu sağlamak için her yıl değişik uygulamalar yapıyor.
 
Her yıl,gerek piknik gezileri,gerek işçilerine doğum günü sürprizleri gerekse mangal partileri düzenleyerek çalışma hayatını kolaylaştırarak sosyalleşme alanında aşama kaydetmesi için çalışmalar yürütüyor.Bu proje kapsamında işyeri,çalışanlarının araç ve giriş ücretlerinin tamamını üstlenerek İstanbul Florya Akvaryuma gezi tertipledi.
 
Bu konuda gazetemize bir açıklama yapan Promar tekstil genel müdürü Sami Yalçın, “işçilerimizin gerek işe gerekse sosyal hayata adaptasyonunu sağlamak bizim önceliklerimizden biridir.Kaliteli üretim,kaliteli çalışma ve uyum sayesinde olur.Bizler de Promar çalışanları ve yönetimiyle ast-üst değil bir aileyiz.Ailenin sosyal alanda etkinlik düzenlemesi  de en doğal girişimdir.Çünkü işçimizin sağlığı,güvenliği ve sosyal aktivitelere adaptasyonu bizim için önem arz etmektedir.
 
 
Biz işçilerimizin her türlü sorununu çözmek için çaba sarfeden önemli bir firmanın yanında,sosyal ve kültürel anlamda bir şeyler katmanın gayreti içerisindeyiz.İşçilerimizin mutluluğu ve memnuniyeti,bizim de mutluluk ve memnuniyetimizdir.” Dedi.İşçiler,Akvaryum gezisinin ardından,Marmara forum merkezinde yorgunluk attılar ve firma araçları tarafından evlerine kadar bırakıldılar
Kaynak : Murat Ürtekin